EmmaATELIERE

Ateliere Emma Ateliere
bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Soare Emma Ateliere

Ateliere

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani.

Copiii jucăuși care ne-au trecut pragul ne numesc Emma Ateliere ”de construcții”, iar noi nu putem decât să fim fericiți că au înțeles foarte bine care este scopul nostru: acela de a contribui la construirea viitorului lor.

Ca la orice construcție, fundația trebuie să fie una stabilă, prin urmare punem în ea foarte mult respect pentru tot ceea ce ne înconjoară; continuăm cu stâlpi de susținere umpluți cu încredere în sine, pereți în care zidim asumarea responsabilității și ferestre ce se deschid larg spre libertate, acceptare și exprimare de sine.

AtelierLABORATORUL DE ȘTIINȚĂ

În cadrul acestui proiect ne dorim să îmbinăm creația, știința cu latura emoțională a fiecăruia dintre noi, astfel încât să îi ajutăm pe cei mici să își descopere si să își înțeleagă emoțiile.

Temele abordate sunt diverse și împreună cu copiii povestim, creăm, aflăm informații inedite, realizăm experimente și discutăm similaritățile dintre aceastea și anumite emoții.


Servicii din lista Laboratorului de științe pot fi contractate separat pentru petreceri private și programul  Școala Altfel.


Pentru mai multe detalii referitoare la ateliere ce vor urma în cadrul Laboratorului de științe, vă rugăm să ne urmăriți pe pagina de Facebook Emma Ateliere.

https://emma-ateliere.ro/wp-content/uploads/2020/02/Laboratror-STiinte-Emma-Ateliere-1.png
Germana Emma Ateliere

AtelierLIMBA GERMANĂ

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani.

Prin joc totul se face mai ușor, iar noi ne propunem să oferim șansa copiilor să învețe limba germană într-un mod cât mai plăcut.

Vă așteptăm în fiecare luni, marți și miercuri cu începere de la ora 17:30 la căsuța noastră sau așteptăm să ne invitați în școala sau grădinița voastră.
Costul unui abonament de 4 ședințe/lună este de 200 Lei, iar, dacă venim noi la voi la școală sau la grădiniță, atunci valoarea abonamentului de 4 ședințe începe de la 80 Lei.

AtelierEDUCAȚIE ȘI COMUNICARE PRIN TEATRU

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 4 și 10 ani.

Când spunem ”atelier de teatru” cei mai mulți dintre noi se gândesc la clasicele piese de teatru de la fiecare serbare școlară.

Edu-Teatru Ateliere face mult mai mult decât atât. Printr-o gamă variată de activități precum exerciții de dicție, jocuri teatrale, jocuri de improvizație, punerea în scenă a diferitelor texte foarte bine alese și multe altele, își propune să ajute la o mai bună exprimare și relaționare a copiilor, o putere de concentrare și memorare mai ridicată, dezvoltarea imaginației, îmbunătățirea atenției și a spiritului de observație.

În fiecare seară de luni începând de la ora 17:30 vă așteptăm la căsuța noastră să descoperim împreună cu Edu-Teatru Ateliere tainele minunate ale teatrului.
Costul unui abonament de 4 ședințe/lună este de 120 Lei.

Teatru Emma Ateliere
LEGO Emma Ateliere

AtelierPROVOCAREA LEGO

Ateliere susținute de Young Engineers Brașov

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani.

Provocarea Lego este o metodă de învățământ non-formal care oferă oportunitatea învățării prin joc. Construcțiile cu piese LEGO reprezintă o modalitate excelentă îmbogățire a cunoștințelor din domeniul matematicii și fizicii, dezvoltă memoria și atenția precum și abilitatea de a analiza procesele inginerești. Pe lângă toate acestea nu trebuie trecută cu vederea bucuria pe care o stârnesc obiectele realizate, ce pot fi puse în mișcare.

Provocarea LEGO se desfașoară în fiecare miercuri cu începere de la ora 17:30 la căsuța noastră.
Costul unui abonament de 4 ședințe/lună este de 240 Lei.

AtelierCREAȚIE AVAP

Atelierele de creație prin arte vizuale și abilități practice constituie modalități  de autocunoaștere și autodezvoltare și cuprind activități ce au ca principal scop stimularea ambelor emisfere ale creierului, promovarea interactivității si a relaționării cu ceilalți copii prin intermediul lucrului în grup. În același timp sunt stimulate imaginația, creativitatea și gândirea abstractă.

Atelierele de creație se desfășoară la căsuța noastră, în fiecare marți începând de la ora 17:30, iar prețul unui atelier începe de 30 Lei.
Emma Ateliere vine și în școli cu activitățile AVAP. Numărul minim de copii într-o grupă este de 20, iar costurile atelierelor încep de la  15 Lei/copil/atelier.
Costul unui abonament de 4 ședințe/lună este de 120 Lei.

Creatie Emma Ateliere
Consiliere Arta Emma Ateliere

ConsilierCONSILIER DE DEZVOLTARE PERSONALĂ PRIN ARTĂ

Atelier susținut de Ana Cristina (Emma)

Se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 6 și 9 ani.

Arta este o cale, TU ai răspunsul. Toate răspunsurile sunt în noi. Consilierul te ajută, prin întrebările puse, să descoperi soluțiile tale la problemele personale, nu există răspunsuri greșite, totul este unic. Odată identificată o soluție, consilierul ajută la crearea unui plan de acțiune pentru a ajunge de la obiectiv la realizarea lui.

Pentru mai multe detalii și programa atelierelor vă așteptăm pe paginaFacebook Emma Ateliere.

bt_bb_section_top_section_coverage_image
bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Comunicăm
Str. Nicolae Titulescu, nr. 13 Braşov, România
(+4) 0741 346 675
Luni - Vineri: 8 AM - 5:30 PM
Newsletter