CE FACIDUPĂ ȘCOALĂ?

CENTRU DE ACTIVITĂȚI EXTRAȘCOLARE

Din respect pentru copii am creat un spațiu plin de căldură, un loc unde jocul, creația și educația se împletesc armonios, un cadru în care ne dorim să contribuim cât mai mult la o dezvoltare echilibrată a copiilor noștri.

Definiția noastră pentru STEAM și principiile noastre totodată:

bt_bb_section_top_section_coverage_image
Siguranță

Copiii au nevoie de un mediu sigur din toate punctele de vedere, unde greșeala nu este pedepsită ci privită că o oportunitate de a crește și a face față încercărilor.

Teme

Copiii au nevoie teme care să le creeze spațiul propice dezvoltării intelectuale, care să le pună rotițele în funcțiune și să le dea încredere că pot face orice, atât timp cât lucrează pentru acel “orice”.

Emoție

Copiii au nevoie de emoție, de a da frâu liber acelor trăiri intense cu care se confruntă zi de zi și au nevoie să învețe cum să gestioneze aceste emoții astfel încât să lucreze în avantajul lor și a celor din jur.

Artă

Copiii au nevoie de artă pentru a se putea exprima liber, pentru a-și dezvolta creativitate, care este una din resursele vitale ale adaptării la era aceasta într-o continuă schimbare. Iar creativitatea asemeni iubirii, atunci când este împărtășită, crește exponențial.

Mișcare

Copiii au nevoie de mișcare. Ei sunt mișcare, ei ne mișcă și îngrădirea mișcării lor este complet artificială. Mișcare este cea care oxigeneaxă cel mai bine creierul, iar un creier oxigenat este mediul perfect pentru implantarea de informații, abilități și comportamente sănătoase.

Fiecare zi e o poveste

Conceput de o mămică dedicată și creativă, programul centrului nostru oferă șansa copiilor de a-și descoperi înclinații și pasiuni prin intermediul diverselor ateliere la care iau parte.
Pentru că știm cât de diferiți și de pretențioși sunt copiii, vă propunem o diversitate de ateliere și activități grupate pe diverse tematici dupa cum urmeză:

Program

Tarife

Luni – Vineri de la 12:00 la 17:30.
În perioada vacanțelor: Luni-Vineri de la 08:00 la 17:30.

  • /zi – 91 de lei
  • /lună – 1095 de lei (se adaugă 21 de lei pentru masă, pentru fiecare zi de prezență)

În perioada vacanțelor se adaugă 20 de lei pentru intervalul orar 08:00-12:00

Prețurile afișate nu includ costurile eventualelor excursii organizate, care se vor achita separat. Tarifele pot avea modificări, vă rugăm să ne contactați pentru preturile actualizate.

bt_bb_section_bottom_section_coverage_image
Comunicăm
Str. Nicolae Titulescu, nr. 13 Braşov, România
(+4) 0741 346 675
Luni - Vineri: 8 AM - 5:30 PM
Newsletter